Solakka ja hyvinvoiva Aino tänään

Väsynyt ja ylipainoinen Aino vuonna 1997

Mahdollisuus muutokseen

Eräs kuuluisa tarina kertoo leijonasta, joka tapasi lammaslauman ja löysi lampaiden joukosta hämmästyksekseen toisen leijonan. Se oli kasvanut lampaiden joukossa  pennusta asti. Se määki kuin lammas ja juoksenteli ympäriinsä kuin lammas.

Kun leijona ja lammasleijona kohtasivat, leijona sanoi: ”Mitä sinä  täällä lampaiden joukossa teet?”  ja lammasleijona vastasi: ”Minä olen lammas.” ”Et suinkaan.  Et ole. Tule luokseni, niin näytän sinulle!”, sanoi leijona.

Niin se vei lammasleijonan lammen partaalle ja sanoi: ”Katso!”
Ja kun lammasleijona katsoi kuvajaistaan vedessä,  päästi se mahtavan karjaisun ja siinä samassa se oli muuttunut. Eikä se ollut enää koskaan entisenlainen.

Kaksikymmentäneljä vuotta sitten työssäni terveysalan opettajana olin todella uupunut. Kärsin usein päänsäryistä, hengitystieinfektioista ja erilaisista ruuansulatuskanavan ongelmista.  Ylipainoakin oli kertynyt yli 10  kiloa viimeisen 10 vuoden aikana. Halusin muutosta reilusti yli nelikymppisen, työssä käyvän, työn ohessa jatko-opintoja suorittavan ja nelihenkisestä perheestä huolehtivan naisen kiireiseen ja stressaavaan elämään,  mutta en tiennyt mistä ja miten olisin aloittanut.

Mahdollisuus muutoksien poluille lähtemiseen tarjoutui, kun minulle kerrottiin Herbalife Nutrition –ravintotuotteista. Päätin kokeilla ja pian huomasin, että väsymys, päänsäryt ja vatsaoireet helpottivat. Myös ylimääräiset kilot ”katosivat” vajaan vuoden kuluessa. Ja ne  ovat pysyneet poissa – todella helposti.  Olen nyt  pirteä,  energinen ja voin hyvin. Käsitykseni mukaan nykyinen hyvinvointini on yhteydessä siihen, että käyttämällä Herbalife Nutrition -ravintolisiä osana terveellistä monipuolista ruokavaliotani, olen voinut turvata  elimistölleni kaikki välttämättömät ravintoaineet – päivittäin.

Ota yhteyttä. Voin autta Sinuakin!
puh. 040588 6177  Aino Matula
sähköposti:  aino (at) solakka.fi

Klikkaa tästä: linktr.ee/ainomatula